Skip to content

Chokolade Fan

Chokolade, Kager og Slik

Main Navigation
  • Om
  • Chokoladeopskrifter
    • CHOKOLADEKAGER
      • Svampet chokoladekage
      • Amerikansk chokoladekage
      • Bløde chokolademuffins
      • Chokoladeroulade
      • Fedtfattig chokoladekage
      • Nem Chokoladekage
      • Chokoladelagkage
      • Bananmuffins
    • KONFEKT
      • Marcipan-Nougat kugler
      • Marie Nougat
      • Nougat konfekt
      • Cornflakes toppe
      • Kokos kugler
      • Chokoladetrøfler
      • Konfekt med appelsin
      • Napoleonshatte
      • Konfekt med appelsin & nougat
    • SLIK
      • Pebermynte pastiller
      • Chokoladekarameller
      • Hjemmelavede flødeboller
      • Hjemmelavede påskeæg
      • Hjemmelavet nutella
      • Peanut knas
    • DESSERTER
      • Chokoladefondue
      • Chokolade-is
      • Bananasplit
      • Varm chokolade med flødeskum
      • Is med dulce de leche
      • Chokolademousse
      • Tiramisu
  • Kage inspiration
    • Bryllupskage inspiration
    • At dekorere muffins
    • Lagkage inspirations galleri
  • Chokoladebutikker
  • ChokoladeFacts
    • Hvordan laver man chokolade?
    • Om Kakao bønnen
    • Privacy Policy

Pebermynte pastiller

200 g. sukker
1 dl. vand
2 dl flormelis
Pebermyntedråber
Mørk chokolade (lidt)

Bland sukker og vand i en gryde og lad det koge 1 minut. Tag gryden af varmen og lad det køle af i 15 minutter. Bland flormelis i og rør godt. Tilsæt pebermynteolie efter egen smag. Start med et par dråber, for det er forskelligt fra mærke til mærke, hvor stærke de er, så start hellere med for lidt end for meget. (Købes i Matas)

Læg små toppe af blandingen på bagepapir og lad dem stivne.

Smelt chokoladen og kom en lille klat på hver pebermyntepastil inden de stivner helt. 

Opbevares i tætsluttende emballage i køleskabet.

SuperAds Lite powered by WordPress