Skip to content

Chokolade Fan

Chokolade, Kager og Slik

Main Navigation
  • Om
  • Chokoladeopskrifter
    • CHOKOLADEKAGER
      • Svampet chokoladekage
      • Amerikansk chokoladekage
      • Bløde chokolademuffins
      • Chokoladeroulade
      • Fedtfattig chokoladekage
      • Nem Chokoladekage
      • Chokoladelagkage
      • Bananmuffins
    • KONFEKT
      • Marcipan-Nougat kugler
      • Marie Nougat
      • Nougat konfekt
      • Cornflakes toppe
      • Kokos kugler
      • Chokoladetrøfler
      • Konfekt med appelsin
      • Napoleonshatte
      • Konfekt med appelsin & nougat
    • SLIK
      • Pebermynte pastiller
      • Chokoladekarameller
      • Hjemmelavede flødeboller
      • Hjemmelavede påskeæg
      • Hjemmelavet nutella
      • Peanut knas
    • DESSERTER
      • Chokoladefondue
      • Chokolade-is
      • Bananasplit
      • Varm chokolade med flødeskum
      • Is med dulce de leche
      • Chokolademousse
      • Tiramisu
  • Kage inspiration
    • Bryllupskage inspiration
    • At dekorere muffins
    • Lagkage inspirations galleri
  • Chokoladebutikker
  • ChokoladeFacts
    • Hvordan laver man chokolade?
    • Om Kakao bønnen
    • Privacy Policy

Bløde chokolademuffins

Denne portion bliver til ca. 12 store muffins, og de bliver dejligt bløde.

75 g. god mørk chokolade
20 g. kakao
120 ml kogende vand

125 g. smør
200 g. sukker
2 tsk vanillesukker
150 g. mel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
2 æg
½ dl. mælk

12 store muffinforme

Chokolademuffins

Hak chokoladen groft og hæld den i en skål sammen med kakaoen. Hæld det kogende vand over og lad det stå, mens du laver resten af kagen. I en anden skål pisker du smørret lyst og skummende med bagepulver og natron. Pisk sukker og vanille i. Tilsæt den smeltede chokoladeblanding og dernæst æggene et ad gangen. Pisk grundigt mellem hvert æg. Til sidst røres mel og mælk i dejen (ikke piskning).

Fyld de store muffinsforme halvt op.

Bages i en 160 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Er færdige, når der ikke er dej med på den gaffel du stikker ind i midten af en chokolademuffin.

Dekoreres med glasur og evt. små karamelkugler.

SuperAds Lite powered by WordPress