Skip to content

Chokolade Fan

Chokolade, Kager og Slik

Main Navigation
  • Om
  • Chokoladeopskrifter
    • CHOKOLADEKAGER
      • Svampet chokoladekage
      • Amerikansk chokoladekage
      • Bløde chokolademuffins
      • Chokoladeroulade
      • Fedtfattig chokoladekage
      • Nem Chokoladekage
      • Chokoladelagkage
      • Bananmuffins
    • KONFEKT
      • Marcipan-Nougat kugler
      • Marie Nougat
      • Nougat konfekt
      • Cornflakes toppe
      • Kokos kugler
      • Chokoladetrøfler
      • Konfekt med appelsin
      • Napoleonshatte
      • Konfekt med appelsin & nougat
    • SLIK
      • Pebermynte pastiller
      • Chokoladekarameller
      • Hjemmelavede flødeboller
      • Hjemmelavede påskeæg
      • Hjemmelavet nutella
      • Peanut knas
    • DESSERTER
      • Chokoladefondue
      • Chokolade-is
      • Bananasplit
      • Varm chokolade med flødeskum
      • Is med dulce de leche
      • Chokolademousse
      • Tiramisu
  • Kage inspiration
    • Bryllupskage inspiration
    • At dekorere muffins
    • Lagkage inspirations galleri
  • Chokoladebutikker
  • ChokoladeFacts
    • Hvordan laver man chokolade?
    • Om Kakao bønnen
    • Privacy Policy

Peanut knas

2½ dl. rørsukker
4 dl. usaltede peanuts
100 g. overtrækschokolade

Smelt rørsukkeret på en pande og rør konstant. Vent til det er helt smeltet. Tag så panden af varmen og hæld peanuts’ene i. Hæld blandingen ud på bagepapir og lad det stivne. Bræk det ud i firkanter, når det er koldt. 

Smelt chokoladen over et vandbad og dyp bunden af peanutknas firkanten i chokolade. Sæt til afkøling på bagepapir med bunden i vejret. 

Så har du dine helt egne P tærte wannabes!

 

Peanut knas med chokolade
Peanut knas med chokolade
SuperAds Lite powered by WordPress