Skip to content

Chokolade Fan

Chokolade, Kager og Slik

Main Navigation
  • Om
  • Chokoladeopskrifter
    • CHOKOLADEKAGER
      • Svampet chokoladekage
      • Amerikansk chokoladekage
      • Bløde chokolademuffins
      • Chokoladeroulade
      • Fedtfattig chokoladekage
      • Nem Chokoladekage
      • Chokoladelagkage
      • Bananmuffins
    • KONFEKT
      • Marcipan-Nougat kugler
      • Marie Nougat
      • Nougat konfekt
      • Cornflakes toppe
      • Kokos kugler
      • Chokoladetrøfler
      • Konfekt med appelsin
      • Napoleonshatte
      • Konfekt med appelsin & nougat
    • SLIK
      • Pebermynte pastiller
      • Chokoladekarameller
      • Hjemmelavede flødeboller
      • Hjemmelavede påskeæg
      • Hjemmelavet nutella
      • Peanut knas
    • DESSERTER
      • Chokoladefondue
      • Chokolade-is
      • Bananasplit
      • Varm chokolade med flødeskum
      • Is med dulce de leche
      • Chokolademousse
      • Tiramisu
  • Kage inspiration
    • Bryllupskage inspiration
    • At dekorere muffins
    • Lagkage inspirations galleri
  • Chokoladebutikker
  • ChokoladeFacts
    • Hvordan laver man chokolade?
    • Om Kakao bønnen
    • Privacy Policy

Chokoladekarameller

900 g. honning
250 ml. piskefløde
50 gr. kakao
125 g. smør
1 stang vanille

Sliktermometer

Tag en gryde og kom honning, piskefløde og smør i. Kog op under kraftig varme og omrøring. Tag temperaturen ofte med et sliktermometer. Når blandingen når de 130 grader, tages gryden af varmen. Pisk blødt smør og kornene fra en stang vanille i, indtil massen er jævn og sej. Hæld karamelmassen i en smurt bradepande og skæres i terninger, når den er lunken. Pak karamellerne enkeltvis i farvet cellofan når de er helt kolde.

 

Karameller
Karameller
SuperAds Lite powered by WordPress