Skip to content

Chokolade Fan

Chokolade, Kager og Slik

Main Navigation
  • Om
  • Chokoladeopskrifter
    • CHOKOLADEKAGER
      • Svampet chokoladekage
      • Amerikansk chokoladekage
      • Bløde chokolademuffins
      • Chokoladeroulade
      • Fedtfattig chokoladekage
      • Nem Chokoladekage
      • Chokoladelagkage
      • Bananmuffins
    • KONFEKT
      • Marcipan-Nougat kugler
      • Marie Nougat
      • Nougat konfekt
      • Cornflakes toppe
      • Kokos kugler
      • Chokoladetrøfler
      • Konfekt med appelsin
      • Napoleonshatte
      • Konfekt med appelsin & nougat
    • SLIK
      • Pebermynte pastiller
      • Chokoladekarameller
      • Hjemmelavede flødeboller
      • Hjemmelavede påskeæg
      • Hjemmelavet nutella
      • Peanut knas
    • DESSERTER
      • Chokoladefondue
      • Chokolade-is
      • Bananasplit
      • Varm chokolade med flødeskum
      • Is med dulce de leche
      • Chokolademousse
      • Tiramisu
  • Kage inspiration
    • Bryllupskage inspiration
    • At dekorere muffins
    • Lagkage inspirations galleri
  • Chokoladebutikker
  • ChokoladeFacts
    • Hvordan laver man chokolade?
    • Om Kakao bønnen
    • Privacy Policy

Bananmuffins

Denne opskrift på bananmuffins er lige til at gå til og konsistensen er forrygende, når du blander de bløde og søde bananer med den bitre mørke chokolade.

2 store æg
150 g. sukker
200 g. mel
1 tsk vanillesukker
2 tsk bagepulver
125 g. smør
2 meget modne bananer
150 g. bitter mørk chokolade

banan-muffins

Bland melet med bagepulver, mos bananerne, smelt smørret og hak chokoladen groft.

Pisk æggene lyse og luftige med vanillesukker og sukker.  Bland det smeltede smør i æggemassen. Pisk lidt mere og vend tilsidst melet i. Bland dejen med de to mosede bananer og grofthakket chokolade.

Put kagerne i muffinsforme (10-12 stk.) og sæt i en forvarmet ovn ved 200 grader. Bag til de er gyldne i ca. 15-20 minutter.

SuperAds Lite powered by WordPress