Roulade:
125 g sukker
3 æg
2 spsk. kakao
40 g.mel
Fyld:
250 ml. piskefløde
1 spsk. flormelis
100 g. hakket lys chokolade
Ovnen forvarmes til 200°. Tag bradepanden fra ovnen og foer den med bagepapir. Smør op af siderne med smeltet smør. Pisk æggene med de 90 gram af sukkeret. Pisk med elmixer i 5-6 minutter eller til massen er cremet. Bland mel og kakao sammen og sigt det i æggemassen. Vend forsigtigt rundt med en ske. Fordel dejen jævnt i formen og bag i den 200 grader varme ovn i 12 min. Læg et rent viskestykke ud på bordet, læg et ark bagepapir på, og drys resten af sukkeret jævnt fordelt ud over papiret. Når kagen er bagt, vender du med det samme kagen ud på bagepapiret, tager det øverste bagepapir af, og ruller sammen med hjælp fra bagepapiret på den lange ende. Lad den nu hvile i 5 minutter, hvorefter den forsigtigt rulles ud igen og afkøles til stuetemperatur. Pisk fløde og flormelis stift og bland den hakkede chokolade i. Fordel fyldet over den afkølede kage, ca. 1 cm fra kanterne. Rul kagen sammen igen. Læg rouladen med sammenføjningerne nedad på et fad, dæk den til og sæt den i køleskabet i 30 min. Drysses med flormelis, inden den skæres i skiver og serveres. Serveres evt. med jordbær eller hindbær.