Skip to content

Chokolade Fan

Chokolade, Kager og Slik

Main Navigation
  • Om
  • Chokoladeopskrifter
    • CHOKOLADEKAGER
      • Svampet chokoladekage
      • Amerikansk chokoladekage
      • Bløde chokolademuffins
      • Chokoladeroulade
      • Fedtfattig chokoladekage
      • Nem Chokoladekage
      • Chokoladelagkage
      • Bananmuffins
    • KONFEKT
      • Marcipan-Nougat kugler
      • Marie Nougat
      • Nougat konfekt
      • Cornflakes toppe
      • Kokos kugler
      • Chokoladetrøfler
      • Konfekt med appelsin
      • Napoleonshatte
      • Konfekt med appelsin & nougat
    • SLIK
      • Pebermynte pastiller
      • Chokoladekarameller
      • Hjemmelavede flødeboller
      • Hjemmelavede påskeæg
      • Hjemmelavet nutella
      • Peanut knas
    • DESSERTER
      • Chokoladefondue
      • Chokolade-is
      • Bananasplit
      • Varm chokolade med flødeskum
      • Is med dulce de leche
      • Chokolademousse
      • Tiramisu
  • Kage inspiration
    • Bryllupskage inspiration
    • At dekorere muffins
    • Lagkage inspirations galleri
  • Chokoladebutikker
  • ChokoladeFacts
    • Hvordan laver man chokolade?
    • Om Kakao bønnen
    • Privacy Policy

Chokoladetrøfler

Opskriften rækker til ca. 50 trøffelkugler

300 g. mørk chokolade
250 ml. piskefløde
1 dl. kakaopulver 
50 konfektforme 

Hæld fløden i en tykbundet gryde og varm langsomt. Lad fløden koge ind, til der er ca. 200 ml. tilbage – i et par minutter. Skru ned for varmen og tilsæt chokoladen i små stykker. Rør rundt, til chokoladen er smeltet.  

Hæld massen over i en skål og sæt i køleskabet i en times tid.  Form små kugler af trøffelmassen og rul i kakaopulver. Læg dem i små konfektforme og opbevar på køl i en tætsluttende beholder.

Dette var grundopskriften på chokoladetrøfler. Variationsmulighederne er uendelige. Du kan blande f.eks. appelsinsaft, likør, chili, karamel, rosiner og meget andet i. 

Velbekomme!

 

Chokolade trøfler
Chokolade trøfler
SuperAds Lite powered by WordPress