Amerikansk fed chokoladekage med cremet fyld:
Chokoladekage:
200 g. mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
150 g. flormelis
3 spsk. god kakao
1.25 dl. rapsolie
1 dl. mælk
3 æggehvider
Bland mel, bagepulver, salt, flormelis, vanillesukker og kakao og sigt det over i en anden skål. Pisk æggehviderne stive. Bland olie og mælk og rør det i dejen og vend til sidst forsigtigt de stive æggehvider i dejen. Fyld dejen i en smurt springform og bages midt i ovnen i 30 minutter ved 175 g.
Cremefyld:
150 g. flormelis
½ dl. mælk
2 spsk. god kakao
1 tsk. vanillesukker
50 g. blødt smør
0,25 dl. rapsolie
Bland flormelis, mælk, kakao og olie i en gryde og varm op til kogepunktet. Lad koge i et minut. Køl cremen ned og rør ofte i den. Når den er lunken røres det bløde smør og vanillesukker i.
Kagen, der nu er kold, flækkes på midten og halvdelen af cremen smøres mellem. Resten af cremen fordeles på toppen.
Serveres sammen med frugtcocktail.