Skip to content

Chokolade Fan

Chokolade, Kager og Slik

Main Navigation
  • Om
  • Chokoladeopskrifter
    • CHOKOLADEKAGER
      • Svampet chokoladekage
      • Amerikansk chokoladekage
      • Bløde chokolademuffins
      • Chokoladeroulade
      • Fedtfattig chokoladekage
      • Nem Chokoladekage
      • Chokoladelagkage
      • Bananmuffins
    • KONFEKT
      • Marcipan-Nougat kugler
      • Marie Nougat
      • Nougat konfekt
      • Cornflakes toppe
      • Kokos kugler
      • Chokoladetrøfler
      • Konfekt med appelsin
      • Napoleonshatte
      • Konfekt med appelsin & nougat
    • SLIK
      • Pebermynte pastiller
      • Chokoladekarameller
      • Hjemmelavede flødeboller
      • Hjemmelavede påskeæg
      • Hjemmelavet nutella
      • Peanut knas
    • DESSERTER
      • Chokoladefondue
      • Chokolade-is
      • Bananasplit
      • Varm chokolade med flødeskum
      • Is med dulce de leche
      • Chokolademousse
      • Tiramisu
  • Kage inspiration
    • Bryllupskage inspiration
    • At dekorere muffins
    • Lagkage inspirations galleri
  • Chokoladebutikker
  • ChokoladeFacts
    • Hvordan laver man chokolade?
    • Om Kakao bønnen
    • Privacy Policy

Amerikansk chokoladekage

Amerikansk fed chokoladekage med cremet fyld:

Chokoladekage:

200 g. mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
150 g. flormelis
3 spsk. god kakao
1.25 dl. rapsolie
1 dl. mælk
3 æggehvider

Bland mel, bagepulver, salt, flormelis, vanillesukker og kakao og sigt det over i en anden skål. Pisk æggehviderne stive. Bland olie og mælk og rør det i dejen og vend til sidst forsigtigt de stive æggehvider i dejen. Fyld dejen i en smurt springform og bages midt i ovnen i 30 minutter ved 175 g.

Cremefyld:
150 g. flormelis
½ dl. mælk
2 spsk. god kakao
1 tsk. vanillesukker
50 g. blødt smør
0,25 dl. rapsolie

Bland flormelis, mælk, kakao og olie i en gryde og varm op til kogepunktet. Lad koge i et minut. Køl cremen ned og rør ofte i den. Når den er lunken røres det bløde smør og vanillesukker i.

Kagen, der nu er kold, flækkes på midten og halvdelen af cremen smøres mellem. Resten af cremen fordeles på toppen.

Serveres sammen med frugtcocktail.

SuperAds Lite powered by WordPress