Skip to content

Chokolade Fan

Chokolade, Kager og Slik

Main Navigation
  • Om
  • Chokoladeopskrifter
    • CHOKOLADEKAGER
      • Svampet chokoladekage
      • Amerikansk chokoladekage
      • Bløde chokolademuffins
      • Chokoladeroulade
      • Fedtfattig chokoladekage
      • Nem Chokoladekage
      • Chokoladelagkage
      • Bananmuffins
    • KONFEKT
      • Marcipan-Nougat kugler
      • Marie Nougat
      • Nougat konfekt
      • Cornflakes toppe
      • Kokos kugler
      • Chokoladetrøfler
      • Konfekt med appelsin
      • Napoleonshatte
      • Konfekt med appelsin & nougat
    • SLIK
      • Pebermynte pastiller
      • Chokoladekarameller
      • Hjemmelavede flødeboller
      • Hjemmelavede påskeæg
      • Hjemmelavet nutella
      • Peanut knas
    • DESSERTER
      • Chokoladefondue
      • Chokolade-is
      • Bananasplit
      • Varm chokolade med flødeskum
      • Is med dulce de leche
      • Chokolademousse
      • Tiramisu
  • Kage inspiration
    • Bryllupskage inspiration
    • At dekorere muffins
    • Lagkage inspirations galleri
  • Chokoladebutikker
  • ChokoladeFacts
    • Hvordan laver man chokolade?
    • Om Kakao bønnen
    • Privacy Policy

Nem Chokoladekage

Denne chokoladekage tager ikke lang tid at lave, og kan snildt laves, mens hovedretten står i ovnen.

175 g. hvedemel.
150 g. sukker.
100 g. smør
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. vanillesukker
3 æg
150 g. mørk chokolade

Læs mere under billedet

nem-chokoladekage

Smørret smeltes i en gryde (må ikke koge). Når det er smeltet, tages gryden af varmen og den står så, til smørret er så afkølet, at det gryner. Imens det smelter, pisker du sukker og æg lyst og luftigt i mindst 8 minutter. Hak chokoladen fint. Bland mel med det afkølede smør, vanillesukker og bagepulver. Sigt blandingen ned i æggemassen og rør det sammen med den hakkede chokolade.

Dejen hældes i en smurt mellem form og bages i ovnen i 30 minutter ved 175 grader.

Dekoreres med chokolade glasur, når kagen er afkølet.

SuperAds Lite powered by WordPress