Skip to content

Chokolade Fan

Chokolade, Kager og Slik

Main Navigation
  • Om
  • Chokoladeopskrifter
    • CHOKOLADEKAGER
      • Svampet chokoladekage
      • Amerikansk chokoladekage
      • Bløde chokolademuffins
      • Chokoladeroulade
      • Fedtfattig chokoladekage
      • Nem Chokoladekage
      • Chokoladelagkage
      • Bananmuffins
    • KONFEKT
      • Marcipan-Nougat kugler
      • Marie Nougat
      • Nougat konfekt
      • Cornflakes toppe
      • Kokos kugler
      • Chokoladetrøfler
      • Konfekt med appelsin
      • Napoleonshatte
      • Konfekt med appelsin & nougat
    • SLIK
      • Pebermynte pastiller
      • Chokoladekarameller
      • Hjemmelavede flødeboller
      • Hjemmelavede påskeæg
      • Hjemmelavet nutella
      • Peanut knas
    • DESSERTER
      • Chokoladefondue
      • Chokolade-is
      • Bananasplit
      • Varm chokolade med flødeskum
      • Is med dulce de leche
      • Chokolademousse
      • Tiramisu
  • Kage inspiration
    • Bryllupskage inspiration
    • At dekorere muffins
    • Lagkage inspirations galleri
  • Chokoladebutikker
  • ChokoladeFacts
    • Hvordan laver man chokolade?
    • Om Kakao bønnen
    • Privacy Policy

Hjemmelavet nutella

Her kommer en super lækker opskrift på hjemmelavet nutella:

100 g.  mælkechokolade
100 g.  mørk chokolade
200 ml. piskefløde
75 g blødt smør i tern.

Hjemmelavet nutella

Start med at hakke chokoladen groft og hæld det i en stor skål. Hæld fløden i en tykbundet gryde, og varm den op til kogepunktet. Tag gryden af varmen og hæld fløden langsomt over chokoladen og rør rundt med et piskeris imens, til chokoladen er smeltet.

Tag smørret og kom små klatter ad gangen i chokolademassen og pisk, til det er smeltet. Pisk det blankt med et piskeris og din nutella er færdig. Kommes på glas og opbevares i køleskabet i en uges tid. Hvis det holder så længe.

SuperAds Lite powered by WordPress