Skip to content

Chokolade Fan

Chokolade, Kager og Slik

Main Navigation
  • Om
  • Chokoladeopskrifter
    • CHOKOLADEKAGER
      • Svampet chokoladekage
      • Amerikansk chokoladekage
      • Bløde chokolademuffins
      • Chokoladeroulade
      • Fedtfattig chokoladekage
      • Nem Chokoladekage
      • Chokoladelagkage
      • Bananmuffins
    • KONFEKT
      • Marcipan-Nougat kugler
      • Marie Nougat
      • Nougat konfekt
      • Cornflakes toppe
      • Kokos kugler
      • Chokoladetrøfler
      • Konfekt med appelsin
      • Napoleonshatte
      • Konfekt med appelsin & nougat
    • SLIK
      • Pebermynte pastiller
      • Chokoladekarameller
      • Hjemmelavede flødeboller
      • Hjemmelavede påskeæg
      • Hjemmelavet nutella
      • Peanut knas
    • DESSERTER
      • Chokoladefondue
      • Chokolade-is
      • Bananasplit
      • Varm chokolade med flødeskum
      • Is med dulce de leche
      • Chokolademousse
      • Tiramisu
  • Kage inspiration
    • Bryllupskage inspiration
    • At dekorere muffins
    • Lagkage inspirations galleri
  • Chokoladebutikker
  • ChokoladeFacts
    • Hvordan laver man chokolade?
    • Om Kakao bønnen
    • Privacy Policy

Chokolade-is

Her kommer opskriften på en lækker, cremet variation af hjemmelavet chokoladeis.

250 g. god mørk chokolade

½ l. sødmælk
½ l. piskefløde
½ stang vanilie
8 pasteuriserede æggeblommer
225 g. sukker

Chokoladeis
Chokoladeis

Bring fløde, mælk og den halve vanillestang i kog. Pisk imens æggeblommerne og sukkeret hvidt og skummene. Tag vanillestangen op og hæld den varme mælk/fløde lidt efter lidt over æggemassen, mens du pisker rigtig godt. Hæld så tilbage i gryden, og varm op lige så forsigtigt indtil massen tykner, og tag gryden af varmen. Hak chokoladen fint og kom chokoladen i den skål isen skal fryses i. Hæld den varme ismasse over og pisk indtil chokoladen er opløst. Fryses og røres gerne i en gang imellem under indfrysning.

SuperAds Lite powered by WordPress